Facaderenovering i absolut topkvalitet

Søger du en professionel sparringspartner til udførelse af facaderenovering i København, Køge, Solrød og omegn? Hos Vallø Tag- & Facaderenovering ApS løser vi alle opgaver inden for bygningsvedligeholdelse, primært tagarbejde og facaderenovering.

​​Vi klarer alle opgavetyper inden for tag og facade

Trænger din bygning til et ansigtsløft? En facaderenovering er den helt rigtige løsning til at få en gammel, slidt bygning til at fremstå funklende ny. Vallø Tag- & Facaderenovering kan få din ældre bygning til at skinne, som var den opført i går.

​Vi kan stå for hele entrepriser eller dele af større opgaver. Vi renser, genetablerer og reparerer facader på villaer, huse, ejendomme, kontorer og andre bygninger. Vi kan håndtere alt inden for facaderenovering - fra mindre vedligehold til større udskiftninger af bygningsdele og murværk. Vi giver uforpligtende tilbud til både erhverv og private. Store som små opgaver løses med flid, omhu og kyndig hånd.

Mange års erfaring med facaderenovering af bygninger

Facader og bygningsdele vil med tiden komme til at se gamle og nedslidte ud, hvis de ikke bliver løbende vedligeholdt.Facaderenovering er vores helt store ekspertise. 

Med Vallø Tag- & Facaderenovering, som samarbejdspartner, får du en omhyggelig og minutiøs gennemgang og vurdering af alle aspekter ved husets facade.​​ Vi har 15 års erfaring, og Mester er selv med i alle arbejdsprocesser.​

Fandt du ikke hvad du søger? Vi laver blandt andet også tagrenovering og sandblæsning

Kontakt os for et godt tilbud på facaderenovering

Har du en trist facade, så kontakt os nu for et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at modtage en mail på info@valtag.dk​ eller et opkald med enhver forespørgsel, på telefon 40 32 78 60 for at give dig en god pris på dit renoveringsprojekt. Du er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular​.​

Se nogle af vores anmeldelser her!

★ ★ ★ ★ ★

Har lagt vores tag, alt var som man forventer...

Klart anbefales herfra..

Michael Bo Svendsen

★ ★ ★ ★ ★

Vallø tag er et firma der holder hvad de lover og passer tider samt holder aftaler. Super flot arbejde og super flinke folk.

Christian Steen Hansen

★ ★ ★ ★ ★

Har fået super flot terrasse og tag efter en behandling , kanon!

Kristina Tornøe

Se flere anmeldelser på Facebook​

Få et uforpligtende tilbud

Går du rundt med en konkret idé eller tanke om noget, du tror vi kan hjælpe dig med, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en forespørgsel. 

Udfyld venligst nedenstående kontaktformular, så vender vi retur snarest.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ring til os​ i stedet

Hvis du har brug for svar nu, er vi altid klar på telefonen

Ring til os i dag, og få svar på dine spørgsmål.

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 6 anmeldelser fra Facebook

Vallø Tag- og Facaderenovering​ ApS

Opalvej 10, Strøby Egede​

4600 Køge

Telefon: 40 32 78 60
E-mail: info@valtag.dk

CVR: 29221243​