​​Telefon 40 32 78 60​ | E-mail info@valtag.dk

Renovering af eternittage

Højtryksspuling

Nylægning af tage

Algebehandling

Sprøjtemaling

Facaderenovering

Sandblæsning

Tagpap

Tagdækker med fokus på kvalitet og god service

Med en professionel tagdækker er du sikret et nyt eller renoveret tag i høj kvalitet, som kan holde i rigtig mange år. Her hos Valtag er vi specialister i alle former for tag, og vi er klar til at hjælpe dig, uanset om dit tag trænger til en renovering, eller om det skal udskiftes helt. Vores kunder kommer primært fra Køge og fra områderne omkring København.

Taglægning eller –renovering

En god bygning er aldrig god uden et godt tag. Selvom taget ikke er det, du lægger mærke til først, er det på mange måder fundamentet for en sund bygning. Valtag er som tagdækker medlem af Byg Garanti og Dansk Byggeri Tagmalerforening, og med vores mere end 15 års erfaring kan du være helt sikker på tagdækning i allerhøjeste kvalitet.

Vores mangeårige erfaring gør, at vi har prøvet lidt af hvert inden for området. Vi mestrer alle taglægger-processer, vi er vant til at arbejde med alskens materialer, og vi er øvede i at yde en rigtig god kundeservice hver eneste gang.

Lad os være din tagdækker

Vælger du os som din tagdækker, er du garanteret meget mere end erfaring og kvalitet. Vi er nemlig også kendte for at give rigtig gode tilbud og lave priser på vores opgaver. 

Har du en opgave til os, er du mere end velkommen til at ringe til os på 40 32 78 60. Når du har sat os ind i opgaven, kommer vi med et bud på en pris, og vi aftaler det følgende forløb.

Vi glæder os meget til at høre fra dig.

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 4 anmeldelser fra Facebook

Valtag

Opalvej 10, Strøby Egede​

4600 Køge

Telefon: 40 32 78 60
E-mail: info@valtag.dk

CVR: 29221243​