​​Telefon 40 32 78 60​ | E-mail info@valtag.dk

Renovering af eternittage

Højtryksspuling

Nylægning af tage

Algebehandling

Sprøjtemaling

Facaderenovering

Sandblæsning

Tagpap

Nyt tag og tagrenovering i høj kvalitet

​Er du på udkig efter nyt tag over hovedet i området omkring København og Køge? ​Valtag er din tagdækker, som udfører alt tagarbejde herunder tagrenovering og lægning af nyt tag. Vi tager os for eksempel af udskiftning af plader, zinkinddækninger, montering af skumbølgeklodser, fugearbejde og meget mere. 

Specialister inden for tegltag og eternittag

Vi kan levere og udføre præcis det tag, du gerne vil have - og vores dygtige eksperter kan hjælpe dig med at vælge den helt rigtige løsning til din bygning. Vi monterer og renoverer tegltage og eternittage med mere end 15 års erfaring, garanterer topprofessionelt tagarbejde.

​Tagrenovering og rensning af tag

​​​En tagrenovering kan af og til være en tilstrækkelig løsning på et forsømt tag, præget af vind og vejr og mange års manglende vedligeholdelse. En tagrensning af tag kan eksempelvis, med en ganske lille investering, gøre store underværker på dit hus. Vi renser dit tag professionelt med miljøgodkendt udstyr. Rensevandet opsamles i en speciel filterkasse og filtreres.

​​Mange valgmuligheder inden for tagbeklædning

​Er du i tvil om, hvilken tagbeklædning der passer bedst til et nyt tag eller tagrenovering af din bolig? Vores dygtige specialister giver dig professionel rådgivning om de mange forskellige tagbelægningers fordele og ulemper, når du skal vælge ny tagbelægning til dit tag.

​Kompetent og fagkyndig maling af nyt tag

​Efter professionel afrensning er taget klart til efterbehandling. Inden malingen påbegyndes, efterses taget for skader. Herefter grundes hele taget med Flüggers grunder. Efter minimum en dags tørretid, males taget første og anden gang. Sidste gang maling påføres tidligst den efterfølgende dag.​ Du kan vælge mellem 7 standard farver til dit tag. Udover tagmaling, sprøjtemaler vi alle ind- og udvendige opgaver.​

Hvad koster et nyt tag?​

​En pris på et nyt tag eller tagrenovering svinger alt efter valg af materiale og omfang. Er det et større projekt vil det naturligvis blive dyrere. Du får altid en god pris hos os. Har taget brug for en tagrenovering, eller skal der lægges helt nyt tag? Kontakt Valtag allerede i dag på telefon 40 32 78 60 eller email info@valtag.dk​ og hør mere om vores tagrenovering og udførelse af nyt tag. Du er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få et godt tilbud.

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 4 anmeldelser fra Facebook

Valtag

Opalvej 10, Strøby Egede​

4600 Køge

Telefon: 40 32 78 60
E-mail: info@valtag.dk

CVR: 29221243​